What the dot?

dotWhite este o companie de software fondată în jurul unei echipe de ingineri software ambițioși, cu mai mult de 15 ani de experiență.

Din 25.05.2018 intră în vigoare noua legislație privind protecţia datelor cu caracter personal. DOT WHITE SRL respectă viața privată si se conformează cu noile prevederi legale cu privire la politica actualizată de confidențialitate.

Misiune

Credem în libertatea de exprimare, în respectarea demnității omului și garantăm că fiecare angajat are o atmosferă de lucru confortabilă, adaptată personalității sale unice. La dotWhite, munca în echipă este bazată pe respect, recompensă, deschidere și corectitudine.

Credem în valoarea lucrului bine făcut și credem în proiectele duse la bun sfârșit fără cusur. De asemenea, credem în comunicarea deschisă și consistentă cu clientul și credem în capacitatea de adaptare la proiecte și situații diferite. Ne dorim să ne implicăm în comunitatea locală și să îi oferim ceva de valoare, să dăm din timpul și talentul nostru pentru susținerea artiștilor locali sau a altor cauze care ne unesc pe toți.

Despre noi

Ce este punctul? Fiecare limbaj de programare și fiecare limbă se bazează pe un adevăr universal, un simbol comun pe care îl găsești oricând. Acesta este punctul. Fără punct, propozițiile sunt neterminate, semnele de exclamație sunt doar linii, iar emoticonurile sunt fără emoție.
Punctul (dot, în engleză) reprezintă moștenire, este jumătate din bula tehnologică (DOT COM bubble), dar, cel mai important, înseamnă un lucru bine făcut.

Ce urmează după un lucru bine făcut? O pânză albă, un spațiu alb, mutarea înspre o provocare nouă, o oportunitate. Un nou început necesită spațiu. Un punct la sfârșitul unei propoziții poate fi urmată doar de un spațiu. Un punct cere spațiu - un punct cere alb.

dotWhite este partenerul tău IT care înțelege înalta calitate ca pe un fapt implicit și știe că tehnologia este cel mai bun mijloc pentru a-ți atinge scopurile.

Stă în puterea noastră să înțelegem profund mecanismele complexe de business, chiar în domenii de mare anvergură, cum ar fi cel automotive sau energie, sănătăte sau serviciile financiare.

Acoperim tipurile clasice de servicii ale oricărei companii de software, aceasta însemnând: Java, .Net, C++, PHP, JavaScript [și multe altele], în toate ambianțele, incluzând desktop, mobil și platforme ori aplicații orientate spre web.

Totul este, bineînțeles, orientat spre client, personalizat cu atenție. Aceasta nu înseamnă că nu ne bucurăm să răspundem provocărilor din partea partenerilor, cum ar fi dezvoltarea de platforme ieșite din comun sau tehnologii exotice.

Dezvoltarea Software a fost întotdeauna pasiunea mea, așa cum ar trebui să fie, pentru cineva în poziția mea. Întotdeauna am știut că aceasta va fi cariera mea. Această pasiune m-a purtat peste tot în lume și m-a confruntat cu toate marile limbaje de programare. Construirea unei companii de dezvoltare software a fost, în cazul meu, următorul pas logic.

Și astfel, după o analiză atentă și cu un cap plin de vise, am înființat dotWhite în 2014, în Cluj-Napoca, România.

Cariere

Ar putea părea contra-intuitiv, dar nu activăm în domeniul programelor informatice, ci în cel al oamenilor. Oamenii sunt cei care determină dezvoltarea noastră, ei sunt cei care respectă termenele-limită și ei sunt și cei care sunt nemaipomeniți la laser tag. ☺

De aceea ne-am adunat aici, la dot, persoane cu interese diverse, care acceptă și apreciază schimbarea și noutatea, pentru că împreună ne putem împlini reciproc visurile.

Ne face mare plăcere să ne întâlnim cu posibili noi colegi și să ne facem prieteni noi. Obiectivul nostru principal este să creștem și suntem mândri de asta. Așa că te invităm să studiezi posturile disponibile, poate îți surâde ceva!

Dacă simți că ești acel unicorn special care nu se încadrează în nicio fișă a postului tradițională, contactează-ne! Noi suntem cei care te înțeleg perfect!

Vezi Posturile

Content graphical separator

Contact

Ești în continuare în căutare de mai multe detalii și simți nevoia de a ne contacta?
Știi ce ai de făcut ↓

Mesajul tău a fost trimis cu succes.
Section background decoration graphics